2 i 1

Idag blev det för mycket... För mycket av allt. Framtiden, Coop Forum där jag står med två kassanycklar och fem avdelningar att ta hand om, MEN Framförallt: DU. Var det sant som han sa när du sov och inte kunde försvara dig?!?! Skulle jag ha sovit på soffan istället? När FAN gjorde jag fel? När jag ringde dig för att fråga hur det var? När du svarade att du inte va något pojkvänsmaterial? När jag sa att ja accepterade det och kunde vänta? Jag trodde att det skulle bli annorlunda efter studenten, En annorlunda situation var allt som höll mig vid liv när min Öknatid tog slut. Vart tog alla vägen? Alla försvann förutom DU. "WHy dont you hear me when im calling out to you?" Jag trodde verkligen att det kunde hända igen och det gjorde det! Tack för att du fick mig att inse hur det var, Den där känslan är oövervinnerlig. Men den är slut....

Men är det bra såhär? Jag vill bara ÄNTLIGEN få ett korrekt svar. Men vad gäller vid nästa fylla då? Ska du smsa då IGEN och undra varför inte jag är där? Du är som två i en. Obeskrivligt..

Det ringde och ringde, Förlåt till dig som ringde! Men jag orkade inte. Sa Hej och la på. Sen gick jag till dom utan frågor! Berättade det jag ville berätta utan att någon frågar, där jag vet att det kan bära eller brista, där jag kan gråta utan att någon gör något, men de ser. " Jag ångrar att jag gett dig falska föhoppningar" Säger inte det allt? Men vad ska du tänka på? Tänka på hur du ska beskriva det du vill? När du i ena sekunden skriver att du inte är redo nu men vill och när du i andra sekunden skriver att du ångrar allt. Vad ska jag tro på, När du inte ens i nyktert tillstånd kan förklara? Förlåt men det är förvirrande.

"Vill oavsett bara säga att jag tycker om dig... Mycket som du kanske märkt. O visst kan jag vänta, Helt klart! Men det jag vill är ju bara att vi ska träffas och dricka kaffe eller så o snacka. Som VÄNNER! Varför inte liksom? Och jag vet inte om du kommer på något bra svar, men nu vet du ju i alla fall vad jag känner. Och jag tycker inte att det är så komplicerat med en kaffe eller så." - Inte ens värt att svara på? Tydligen inte.


Close it out Sara! Det är det du är bra på. Ni känner inte mig! Till Hösten drar jag och Micaela. För denna gång gör jag det. PÅ RIKTIGT! Ska visa dom JÄVLARNA!



Han är inte värd det... No one is!
BYE!

Kommentarer
Postat av: Malin

Sara, gumman ta de lungt förstår om du är sårad men de är han vi snackar om.. Han hör snart av sig igen. Saknar dig .

Postat av: Bea

me dont like you being sad :( ring mej om du vill prata gumman!<3

2007-06-13 @ 19:20:06
URL: http://beakung.bilddagboken.se
Postat av: Alina

vad har hänt snuttan? ska jag rädda ditt liv nu?

2007-06-13 @ 19:37:05
URL: http://alinaballerina.blogg.se
Postat av: Cecilia b

Sara gumman jag förstår hur du känner och just nu är du sårad och besviken och kanske ser saker lite annorlunda. Ok är han smart så ringer han snart annars kommer han att förlora en toppen tjej. Finns här om du behövr prata
Tycker om dig gumman puss

2007-06-13 @ 19:43:05
Postat av: Rydberg

Han är inte värd dig någonstans :( <3

2007-06-13 @ 20:19:52
URL: http://MariaRydberg.blogg.se/
Postat av: Sara

...Och så gick det med den Afrikaresan...

2007-06-13 @ 20:23:50
URL: http://landin.blogg.se
Postat av: Sara

...Och så gick det med den Afrikaresan...

2007-06-13 @ 20:24:05
URL: http://landin.blogg.se
Postat av: Mia.

Självklart finns det en blogg också (;

2007-06-14 @ 11:05:53
URL: http://miijaah.blogg.se
Postat av: Sofia

Men gullig du, hur är det egentligen?
Jo, jag avbokade Norge resan (skylle ju dyka 4 dagara..) Hade världens penga ångest efter att ha vunnit budgivningen på lägenheten och insett hur mycket pengar vi måste lägga ner på det. Och på nya möbler. Och det blir ändå typ 8000:-, det säger väl en del?
Får ta Norge resan en annan gång helt enkelt!

2007-06-14 @ 18:33:07
URL: http://tusse.tjejsajten.se
Postat av: mathilde

nää;)

2007-06-14 @ 23:50:51
URL: http://thilde88.blogg.se
Postat av: marie

saknar dig stumpan... du är värd guld...

2007-06-14 @ 23:53:53
URL: http://slaktis.blogg.se
Postat av: Anonym

HATA,HATA, HATA

2007-06-15 @ 13:07:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback